Friday, 22 February 2013

bertemu semula...

Assalammualaikum...hai blog...how are you?? hehe... msti sihat je kn... Wajib sihat tu...Bloooggggg...!! Aku happy sngt.. nak tahu knpa?? Sbb aku dah jmpa blik ngn kwn lma aku since umur aku 6thn... hehe... nk tahu nama dia?? A & M...hehee... 2 org... sorie xbgtaw nma penuh..malu la..hahaha.. gurau-gurau... biarlah rahsia aku ok blog... Aku rindu sangat kat die org...
7 tahun aku tak jumpa kita org berpisah... NOW !!! Finally i found them you know?? rupa-rupany.. dia org pun cari aku.. sama-sama tgh mncari... tak sia-sia usaha aku mencari dia org... Dua org tu bkn pompuan taw..tp laki.. hahaha... Aku suka main ngn dia org dulu.. main bola la.. main guli la.. Mcm laki kn?? haha..tp tu la aku dulu...ada kwn pompuan tp dia org dah matured time tu...So..kw aku kat sklh dia org la... Kwn sklas si A tu.. always protect me !! hehehe... kira my bodyguard dulu la... tp salu jgk gaduh..biasa la..sama2 keras kepala mcm tu la.. Aku ngn si M ni pulak... tak pnh gaduh... Dia ni suka mnyakat then tak bnyk karenah mcm si A tu... Si A tu la yng pling nakal.. Kalo gaduh ngn si A... ngadu kat si M... hehe... aku ngn si M tak pnh gaduh...hahaha.. Si A ni je.. kalo gaduh ngn dia bkn ny nk mngalah... tahu nk mng je.. kalo ngn si M ni pulak.. hehe... dia salu diam.. hahah... I really2 miss both of you so much.. !! Kwn2 lain mcm dah lupa kat aku je..korang je msh ingt kat aku... msti la ingt kn?? BFF !!! dari kcik pulak tu.. kn?? Terima kasih sbb msh sudi jdi my bff... Aku hilang 2 org kwn... tp skg Allah kembalikan semula dan gantikan 2 org kwn kat aku... Terima kasih Ya Allah.. :))))) satu hari ni aku snyum je..hahaha.. Alhamdulillah ... love u blog...hehe.. ok la la blog smpai disini sahaja prbualan kita k...love u blog..miss u.. thanx.. 







Friday, 15 February 2013

my bestie..

Assalammualaikum.. hai blog... i miss you .. i love u..hahaha... kau ape khabar blog?? sihat... mstila sihat kn blog... aku tak berapa nk sihat sngt skit tekak.. batuk... hehe.. biase la... cuaca skg ni... blog...aku nak cte sikit...

Kau ingt lagi kan my bestie... bnyk taw kngn bersama ngn die org... walaupun kte org mule rapat time form 4 tp bnyk kngan yg kte org bina... nak taw.. sampai skg aku msh simpan hadiah n bnda-bnda yg merepek die org bg kat aku... hehehe... bnda merepek tu mcm batu.. tp ade nme kteorg..haha... aku rndu kat die org.. rndu sngt... cye la... aku tak prnah lupa kat die org... die org la yg bnyk mmbntu aku.... 

kalau kte de mslh msti la kte prluka teman kn?? mcm tu jgk la aku .. Zaman sekolah bnyk kgn mnis dan pahit... kte org salu lepak sme.. lbh2 lg kalau time bln puasa... muka kte org yg jarang nk pg bilik kaunseling ni.. time bln puasa mmng kerap kali la pg bilik kaunseling.. nk taw sbb ape?? sbb ada aircon..hahaha... sejuk la kata kan...

Skg ni msg2 bzy.. jarang nak cntct .. tp msh bhubung la.. tak pernah putus...nak taw.. pic korang aku smpan dlm wallet taw... sbb aku nk korang sentiasa dkt ngn aku.. tp.. ye la bak kta pepatah.. hari tak sentiasa panas.. msti ade mendung hujan kn.. sorie dear bestie.. mngkin aku tak sngaja buat mcm tu.. tp jujur aku bgtaw...aku  syg korang...aku tak pernah lupekan korang... even aku dh jmpa kwn baru aku lngsng tak lupakan korang... sorie sbb aku dah buat kau kecik hati.. aku tak sngaja.. bkn niat dihati...

Aku tak pernah sombong ngn korang.. aku bzy je.. kalau blh aku nk jerit yang "AKU TAK PERNAH LUPAKAN KORANGGGG !! AKU SYG KORANG SNGT'" !!!!!! Maafkan aku.. aku taw aku bukan kawan yg baik.. Nak taw putus kwn lbh skit dari ptus cnta... sbb kwn yg baik ssh dcari.. Maafkan aku ... Aku tak nak jadi mcm tu... aku tak nak.. sakit taw perasaan tu.. sakit sngt.. skg ni aku ngah kusut sngt.. Mcm2 dah.. tp aku tutp kekusutan tu ngn gelak ketawa je..mmng gelak sakan.. tu je cara ny tuk aku ilangkan rse sedih tu... Maafkan aku... Maafkan aku wahai hamba Allah yg bergelar sahabat..

ok la blog.. tu je k..  love u blog.. As salam..      






                                        


Friday, 8 February 2013

2hari yg xblh dlupakan..

                      Assalammualaikum.. haii blogg... hehe... love u.. haha.. (tiba2 say love u).. hehe... blog..aku nk cite ckit.. nak tahu 6.february... our streesss day... 3 exam 1 quiz.. gila kn??? mmng satu hari tu la kne mnghadap paper... memenatkan otak... tp lpas tu kte org release stress g dewan jubli tgk persembahan..sempena penutupan maulidur rasul.. tema mlm tu.. mimpi sampai syurga... waaa !! besstt sngt2... ade drama jgk.. kisah ank yg xkenang budi.. yg berlakon jdi watak utama tu plak kwn aku.. mmng ank kurang ajar la... sakit hati aku tgk .. hahaha.. that means watak die brjaya la.. besstt sngt... ok2.. stop pasal 7.feb.. hehe

              Skg cte pasal 8.feb.... nk tahu ape cte?? kte org ambk gmbr sekelas.. untuk buat majalah tahunan UiTM.. mcm2 kte org posing... ambk yg kameraman tu pun sporting... lyn je... hahaha... dissbkn bnda mcm ni la yg blh merapatkan hbgn kite btol x?? heheh... 2 hari yng x blh dlupakan la...seronok.. nk tgk pic kte org?? hehehe cbe tgk bwh... 



Yeaaahhh !! Taaaddaaaa !! ni la kwn2 sekelas.. ramai lg sbnrny...tp die org balik awal...hehhe... ok la blog.. nti au update lg k... hehehe... no idea anymore.. love u blog.. miss uu.. hehe..