Friday, 22 February 2013

bertemu semula...

Assalammualaikum...hai blog...how are you?? hehe... msti sihat je kn... Wajib sihat tu...Bloooggggg...!! Aku happy sngt.. nak tahu knpa?? Sbb aku dah jmpa blik ngn kwn lma aku since umur aku 6thn... hehe... nk tahu nama dia?? A & M...hehee... 2 org... sorie xbgtaw nma penuh..malu la..hahaha.. gurau-gurau... biarlah rahsia aku ok blog... Aku rindu sangat kat die org...
7 tahun aku tak jumpa kita org berpisah... NOW !!! Finally i found them you know?? rupa-rupany.. dia org pun cari aku.. sama-sama tgh mncari... tak sia-sia usaha aku mencari dia org... Dua org tu bkn pompuan taw..tp laki.. hahaha... Aku suka main ngn dia org dulu.. main bola la.. main guli la.. Mcm laki kn?? haha..tp tu la aku dulu...ada kwn pompuan tp dia org dah matured time tu...So..kw aku kat sklh dia org la... Kwn sklas si A tu.. always protect me !! hehehe... kira my bodyguard dulu la... tp salu jgk gaduh..biasa la..sama2 keras kepala mcm tu la.. Aku ngn si M ni pulak... tak pnh gaduh... Dia ni suka mnyakat then tak bnyk karenah mcm si A tu... Si A tu la yng pling nakal.. Kalo gaduh ngn si A... ngadu kat si M... hehe... aku ngn si M tak pnh gaduh...hahaha.. Si A ni je.. kalo gaduh ngn dia bkn ny nk mngalah... tahu nk mng je.. kalo ngn si M ni pulak.. hehe... dia salu diam.. hahah... I really2 miss both of you so much.. !! Kwn2 lain mcm dah lupa kat aku je..korang je msh ingt kat aku... msti la ingt kn?? BFF !!! dari kcik pulak tu.. kn?? Terima kasih sbb msh sudi jdi my bff... Aku hilang 2 org kwn... tp skg Allah kembalikan semula dan gantikan 2 org kwn kat aku... Terima kasih Ya Allah.. :))))) satu hari ni aku snyum je..hahaha.. Alhamdulillah ... love u blog...hehe.. ok la la blog smpai disini sahaja prbualan kita k...love u blog..miss u.. thanx.. 







No comments: