Friday, 15 February 2013

my bestie..

Assalammualaikum.. hai blog... i miss you .. i love u..hahaha... kau ape khabar blog?? sihat... mstila sihat kn blog... aku tak berapa nk sihat sngt skit tekak.. batuk... hehe.. biase la... cuaca skg ni... blog...aku nak cte sikit...

Kau ingt lagi kan my bestie... bnyk taw kngn bersama ngn die org... walaupun kte org mule rapat time form 4 tp bnyk kngan yg kte org bina... nak taw.. sampai skg aku msh simpan hadiah n bnda-bnda yg merepek die org bg kat aku... hehehe... bnda merepek tu mcm batu.. tp ade nme kteorg..haha... aku rndu kat die org.. rndu sngt... cye la... aku tak prnah lupa kat die org... die org la yg bnyk mmbntu aku.... 

kalau kte de mslh msti la kte prluka teman kn?? mcm tu jgk la aku .. Zaman sekolah bnyk kgn mnis dan pahit... kte org salu lepak sme.. lbh2 lg kalau time bln puasa... muka kte org yg jarang nk pg bilik kaunseling ni.. time bln puasa mmng kerap kali la pg bilik kaunseling.. nk taw sbb ape?? sbb ada aircon..hahaha... sejuk la kata kan...

Skg ni msg2 bzy.. jarang nak cntct .. tp msh bhubung la.. tak pernah putus...nak taw.. pic korang aku smpan dlm wallet taw... sbb aku nk korang sentiasa dkt ngn aku.. tp.. ye la bak kta pepatah.. hari tak sentiasa panas.. msti ade mendung hujan kn.. sorie dear bestie.. mngkin aku tak sngaja buat mcm tu.. tp jujur aku bgtaw...aku  syg korang...aku tak pernah lupekan korang... even aku dh jmpa kwn baru aku lngsng tak lupakan korang... sorie sbb aku dah buat kau kecik hati.. aku tak sngaja.. bkn niat dihati...

Aku tak pernah sombong ngn korang.. aku bzy je.. kalau blh aku nk jerit yang "AKU TAK PERNAH LUPAKAN KORANGGGG !! AKU SYG KORANG SNGT'" !!!!!! Maafkan aku.. aku taw aku bukan kawan yg baik.. Nak taw putus kwn lbh skit dari ptus cnta... sbb kwn yg baik ssh dcari.. Maafkan aku ... Aku tak nak jadi mcm tu... aku tak nak.. sakit taw perasaan tu.. sakit sngt.. skg ni aku ngah kusut sngt.. Mcm2 dah.. tp aku tutp kekusutan tu ngn gelak ketawa je..mmng gelak sakan.. tu je cara ny tuk aku ilangkan rse sedih tu... Maafkan aku... Maafkan aku wahai hamba Allah yg bergelar sahabat..

ok la blog.. tu je k..  love u blog.. As salam..      






                                        


No comments: