Thursday, 27 September 2012

zaman kanak2

assalammualaikum... hehe... mlm ni aku nk mngimbau kembali zaman knk2 ... ok... dulu ... aku ni lasak skit.. maklum la...aku cme ade abg je... 2 org pulak tu.. bsr la kn pengaruh die .. so.. aku pun trikut skali la ... tp aku xjdi tomboi pun.. lasak je.. abg main terjun dr double bed tu pun ... aku main jgk .. rye lg best ... abg main boom n mercun.. aku pun main jgk... xnk main bunga api... blgk kn??? hahaha ... then kwn2 aku plak sorg je pompuan... pnh skali tu kn.. kwn2 laki aku ajk main mercun ... aku on je.. lpas 2 tgn aku kne mercun  ... aku xsmpat lg nk baling kn bwh mercun tu dah meletup kt tgn aku.. kwn2 laki aku tu sume panik .. de sorg bdak laki tu die blik umah suoh mak die ubtkn tgn aku tu ... hahaha... panik la ktekn ... hahahaha... mmng srnk la... die org men bola aku ikut jgk.. hehehe... tp asyk aku je yg klh... nk taw sbb pe?? sbb die org main tipu.. skit aty time 2... ok2... lpas tu kn.. aku tnggl kt kmpng... dan tgglkn kwn2 laki aku tu... aku tggl kt kmpng sbb aku rndu kt sepupu aku... nk tgk pic die org?? kt bwh nih...






haaa...tu la sepupu aku yg pling rapat ngn aku... mse kcik2 ... skg mkin bnyk .. nk tgk?? 






cntik+hnsem x??? hahaha ... ok2 sambung blik.. mse aku tggl kt kmpng... aku salu main msk2 ngn sepupu aku ni.. kdng2 main mak2...kdng2 tu ckp bhsa cina... ckp je tp sndiri xtaw mksd die ape... aku mse kcik mnng sklh cina tp xde la fasih sngt2 sje je belagak lbh..hahahhahahaha... die org pun sme jgk... xnk klah... haha.. kte org dulu pnh main sorok2... kte org ajk bdak2 satu kmpng main jgk... best giler .. haha..then law mak su x suoh main kt luar...kte org main kt dlm umah... nk taw main ape?? main badminton... main sorok2... main msk2... main lmba kereta.. mcm2 la... hahaha.. umah kt kmpng tu bsr.. sbb tu dpt main badminton... hehe... ok la... law nk cte lg sampai esk xabis... hehehe .. Daaa ~~~~

No comments: