Saturday, 8 June 2013

Hari terakhir cuti



                       

Hai Blog.. Hari ni last day cuti .. Aku dh brcuti selama 2 bulan lbh... huhu.. lama ?? Tak la... Tak puas lagi cuti ni.. huhu .. Esk dh start kelas... Esk klas aku bermula pukul 8 pagi sampai 10 pagi jer... hahha... tp klas LAW !! Waaaa !! Feeling nervous.. Coz sem ni 1st time ambk subjct Law.. huhu.. Tp aku suka !! Sbb melibatkan fakta... Can't wait..  hehe...

Hari2 terakhir cuti ni aku bnyk habiskan masa outing wif my cuzzy and my bro... hehe.. Pg shopping .. haha.. Sampai RM 300 duit abis.. bnyk giler barang2 nk di beli ... huhu.. Pas tu mak ayh bising .. Beli barang samapi 300.. haha.. cekek darah btol la.. Tp kita org bukan ny beli barang tak berfaedah... kita org beli barang nak di bawak balik asrama nanti... 


Cuti 2 bulan ni tak pg mana2 pun... Masa bnyk di habis kan kat rumah je... Tlg2 apa yg ptt.. Hari tu nak pg kampung tp tak jadi sbb pak cik ngn mak cik tak de kat kmpng.. Die org pg Kuching .. Rumah nenek.. So kte org pg situ je la... Mlm smlm nk klua pun tak jadi... kte org plan nk pg Waterfront.. Tp hujan la pulak.. huhu... Duduk rumah je la ye... Layan Running Man ... Ok la blog.. tak de idea lg ni.. hehe.. da da blog.. Love you !! Ni pic Waterfront Kuching Night View.. Tak jadi pg tgk gmbr pun jadi la kn..huhu...





      




                  

   









No comments: