Tuesday, 16 October 2012

Makna persahabatan...

 Assalammualaikum.. hai blog.. miss u .. nk share ckit .. nk taw .. aku tak suka bila ptus kawan.. aku benci word tu ... jgn bkwn kalau rasa nk ptuskan hbgn persahabatn tu ... bila kita dah bkwn ngn org tu .. mknany kita bsedia dgn segala dugaan yg mndatang.. sma cm kta kawin ... kn?? apa2 mslh just bwk la berbincang.. tak kisah bincang meja bulat ke meja segi empat ke segi tiga ke... asalkan berbincng.. tp brbincng jgn guna emosi .. guna akal... muhasabah diri .. jgn trus mrh org je... kne fkr jgk apa slh kita.. kalau stakat bgurau melampau prkara biasa... tp kne tgur jgk la... syg la hbgn tu ... 

                                      "FRIENDSHIP SUCH A PRECIOUS THING " 


sorie.. broken BI ... OME !! :) jgn la sbb bnda kecil trus nk ptus kwn.. bnda kecil dibesar2kan ... tak elok la mcm tu ... ape ingt kwn tu lampin pakai buang?? ade kwn baru yg lama dtngglkan ... mcm tu ?? jgn jgk jadi kwn "duri dlm daging" .. dpn kte org ckp . sya fhm perasaan korang .. sya syg korang sngt2 .. tp bila blkng ... burukkan org .. elok ke cm tu .. law tak puas aty pun bgtaw trus trng ... jgn main blkng2... 


ok la blog.. nanti share lg ok?? daaa blog  ~ ~ saranghea...

3 comments:

Princess Lilin said...
This comment has been removed by the author.
Princess Lilin said...

cool la dear.. even husb and wife pun ada selisih paham boh gik friendship..... just cool keyh dear.. hello putus kawan x akan pernah ada dlm hidop kmk.. so ktk boh la binggong mun kwn an kmk k dear... ilex2 bha.. huhu ^^ Life Must Go On..

Norhasifah Affendi said...

hahahhahaa... meq nang xbnggong an taq org.....
ok2...