Saturday, 13 October 2012

mcm2 sikap ...

         Assalammualaikum... hai2 blog... what's up?? hahahaha... speaking la pulak... hehe... ok2.. blog.. dgr.. ahhaha... ni aku nk cte kisah kwn aku.. die xde la pelik sngt... tp xtahu la.. mlm ni die aktif ckit... nk tahu die buat apa??? die buka lagu dari lppy die... die menari... tgh mlm pulak tu die menari... mcm2 tarian dah.. korea... hindi... melayu... inggeris ... cina je blom... hahahhaha... die menari sbb die tgh stress... kn aku bgtaw hr tu... stresssss tttiiiiimmmeeee.... !!! kte org tnggl 2 ppr lg... tak dinafikan .. aku pun join die menari jugak... hahahahaa.... srnk jgk kalo menari kn?? blh hilangkan stress jgk... then senaman tgh mlm... kerja gila..!! hahaha... tp tak pe la kan... tgk2.. cara2 menari... hahaha ...


         Ok2... nk taw hr ni ada bnda yg  tak best tjdi.. kte org tpksa sttled kn bnda ni... sbb duri dlm daging dlm pesahabatan tu... kecewa kn?? Die ckp die syg kwn.. mna bukti ny..?? Satu lg... aku btol2 tak nmpak kau cntakan laki tu... laki tu pun sma... hei you.. kalau btol kau syg kt bf kau dulu.. kau tak kn sng2 nk trma laki lain la wei... baru sehari knl kot.. trus cpl.. pas tu ckp I LOVE YOU... nk taw mkna LOVE tu besar ... bkn main2 beb... baru sehari ... aku tak jelez la kau dgn laki tu.. tp mslhny... aku tak fhm mcm mna kau blh trus cntakan laki tu padahal kau baru knl die shari... then kau baru je ptus cnta... hr ni kau ptus cnta.. esk kau knl org lain.. lusa kau cpl ngn org tu.. mcm mna tu?? cpt jgk kau lenyapkan perasaan cnta tu... hurmm... ikut kau la... aku btol2 tak fhm.. by the way.. hope kau hpy dngn laki tu ... ok?? ahratseo?? ... dah2 blog... kalo aku tlis sampai esk pun xabis.. ok2.. daaa ~ ~ .. love blog.. 


No comments: