Sunday, 19 May 2013

CEMBURU ???



Hai blog.. he Aku ada something nak cta.. Kau kn dah sedia maklum yang aku dgn sepupu aku mmng rapat sesngt kn?? .. Memang dari kecil lagi kte org rapat.. Dah mcm adk beradik..Mcm mna nk pisahkan kte org ?? Rumah pun bkn ny jauh sngt... Nak tahu knp aku ckp mcm tu?? Sbb ada org yg cemburukan hubungan kte org.. knp perlu cemburu?? Ska hati kte org la.. Kta org mmng rapat apa?? Tak payah la nak cemburu sngt... Kalau kau nak tahu kta org rapat dari baby lagi taw... Bak kata org tua.. buka mata je dia org dah ada kat sebelah... Kau nk try pisahkan kta org ke?? Berani nk buat mcm tu? Tak takut hilang nyawa? Jujur aku ckp jgn mnyesal la kalau kau buat mcm tu... Hubungan kta org mcm isi dgn kuku.. Bkn la aku ni nk takbur tapi kau tak kn dpt pisahkan kta org... Kta org mmng la pnh gadoh.. tp gadoh kcik je... biasa la kn .. tak kn happy je memanjang.. Bosan jgk !! Mcm mna rapat ny kta org pun.. Kau ttp kwn kta org... Kta org pun syg kat kau... tp satu je aku mntk.. jgn la nak cemburu kat kta org ... Tak baik taw...Kau nak bawak lari sepupu aku tu...  Kau nak bawak lari ke mana sepupu aku tu? ...  Nak bkwn .. bkwn je la... kta org tak halang... Kta org terima je sape nk jdi kwn kta org... yg penting dia setia.. Dah mcm pilih teman lelaki je kn?? hahahaha.. Nak tgk sepupu aku ?? Kjp ea... ce tgk kat bwh ...






Tadaaaaaaa !!! Haaaaa !! tu la my beloved Cousin... selalu ada dikala senang ataupun ssh... Yg baju pink tu aku.. hehe.. Yg mmbuatkan hbgn kta org rapat jgk.. sbb kta org salu klua sama2... Kta org plan dulu nak pg mna then baju merah hitam tu jadi driver kta org... Yg lelaki tu la... hehehe... Ok nk knl kn skit.. Yg baju merah hitam sebelah kiri.. Abg ajam... Tua 3 tahun dari aku..Yg kat tgh2 tu Kak As.. sebaya ngn aku.. Baju putih kak long .. Tua Setahun dari aku.. Last Baju merah tu .. muda 3 tahun dari aku.. Soooo.. kira ny yg baju merah tu msh under age la.. hahaha... Tp bila kta org klua msti aku nmpk lg muda dari dia org.. nak taw knp?? sbb aku paling pendek.. Tinggi 5 kaki je kot.. huahaaaaa !!! sedih !!! hehehe... tak la sedih sngt.. :P ..


Ok tentang budak yg cemburu kat hbgn kta org tu.. tak pyh la aku nk bgtaw siapa dia k.. "Biarlah rahsia" .. hehe... Dh mcm lagu Sti Nurhaliza la pulak.. hahaha... Kpd awk yg cemburukn hbgn kta org.. udah2 la tu.. tak payah nk cemburu sngt...Tak kemana pun cemburu awk tu... Biarkan kta org bahagia.. wahhh !! Dah mcm org tgh putus cnta pulak.. hahaha... AMARAN DARI OWNER BLOG NI KEPADA ORG YG CEMBURU ITU .. Jgn sesekali cuba pisahkan kta org !! Kalau kau nak pisahkan jgk blh... tp lpas tu jgn mnyesal la k.. mkn minum guna straw !!! Harap Maklum.. huhu.. Tak baik la nak pisahkn kta org.. kau ingt hbgn kta org ni biasa2 je?? melibat kan semua family taw tak?? Jgn cemburu lbh2 la.. Ok la blog.. sja nk luahkan kat kau.. Geram pun ade jgk.. tp mngkin inilah dugaan hnbgn kta org kn blog?? hehe .. daaaaa ~~ Love You blog !!


   YA ALLAH YA TUHAN KU.. KAU LINDUNGI LAH HUBUGAN KAMI DARI ANASIR2 JAHAT YG CUBA PISAHKAN KAMI.. AMIN YA RABAL ALAMIN..


No comments: