Thursday, 23 May 2013

Lesen !!




Hai blog.. hehe.. Waaa !! Miss You Blog... haha.. Aku dh dtg engkau buat cucur... Mudah saja tambah air... hahaha..  Ok la blog.. Aku nk cte ckit nih... Nk dgr tak?? jap2.. Kau kn tak de telinga mcm mna nk dgr kn?? hahaha... ok2.. Nak tahu tak?? 21st May hr tu.. aku ambk test jpj lesen P... Waaa !!! Nerves gila wei ... Rsa mcm tgh buat praktikal je... Cousin aku pun ckp muka aku nmpk nerves.. even dh bljr smpai 6 bln.. kalau dh msk bab test ni cnfrm cuak !! huhu... Nk ilang kn rasa gugup tu aku pg kelentong si abg jpj tu.. ahahaha.. maaf la ye abg jpj.. huhu... Ni kalau abg jpj tu bce cnfrm die mrh .. hahah... Alhamdulillah aku lulus !! Blh la aku drive pg UiTM nti... sbb aku tak dpt kolej (Hostel).. huhu... Pnt je aktif bgai.. ambk aktiviti ni aktiviti tu.. Last2 tak dpt jgk.. Sengal btol aku .. Sabo je la !! huh !! hehe Ok la blog !! aku ngah blur ni.. nti aku updated lg k.. Ada mslh negara !! So Otak aku tak blh brfngsi dgn btol nih.. hehe.. LOve You Blog... Daaa !! 



2 comments:

Miss Firaz said...

sayang.. congratulate lorh.. hehe.. woit mun mok byak follower rajin2 la blogwalking... hehe

Miss Syifa said...

hehe.. tq2... ok.. skg ngah mnjalnkn misi bw.. hehe