Thursday, 30 May 2013

Stress !!






Hai2 blog... Annyong !! Bo go ship da !! hehe.. wah2... Ckp bahasa korea pulak kn?? haha ... Aku minat sesngt dgn Kpop ... I dont know why.. hehe.. Msti penagaruh dari rakan sebaya ni kn.. haha.. Aku minat kumpulan 2PM .. Aku minat sngt kat OK TAECYEON .. Blh gila byg aku di buat ny.. :P tak de la gurau jer .. Tgk2 pic die kat bwh.. hnsem kn ?? haha... bagi aku la hnsem.. 





But wait a minute ..  bg sape2 yg minat kpop msti tak trlepas nk tgk RUNNINGMAN kn ?? Tipu la kalau tak pernah tgk RUNNINGMAN.. popular kot... huhu... Trpulang la kpd setiap individu tu kn.. Minat msing2... hehe ... Nak taw KIM JONG KOOK akn dtg kat MALAYSIA !! huhu ... Sje je nk promote .. hahha

                            

Ok stop... Bkn tu yang aku nk cte sbnr ny... Aku sje je nak bgtaw pasal kpop.. Aku baru lpas tgk RM ep 147.. hehe ... Aku nak cte pasal sorang hamba Allah ni yg tak fhm bahasa.. Budak ni suka kat aku... Tp aku pulak tak suka kat die... Die ni jnis yg manja melampau .. Lpas tu pulak mengada2... Panas Baran .. Ikut ske aty kepala otak die je nk bckp kalau mrh .. (sorry kasar ckit hehehe ) Yang paling annoying die suka paksa tahu tak.. Mcm desprate sngt nk ade gf jer...  Excuse me wahai kaum Adam.. Kaum Hawa tak suka lelaki mcm tu...( i guess la ) ... 

Yang aku paling tak ske ble  die bckp pasal jodoh .. Aku bkn tak percaya pasal jodoh.. tp mslh ny aku tak ske bckp pasal jodoh dgn org yg aku tak ske... Die ni kn aku dh brape kali ckp aku tak ske die.. Tp die ttp jgk nk ngorat aku ... Dh brape kali kne tolak.. Still jgk tak putus asa ... Aku sendiri tak tahu nak explain mcm mna lagi ... Bosan betol nk jwb soalan yg sama ... Yg ni conservation aku ngn die baru2 ni... Ni bkn rekaan k..

Budak tu : Awk.. saya nk kawin ngn awk kalau kte ade jodoh la...

Me : Insya Allah .. kalau ade jodoh la.. ( Sje je jwb mcm tu .. Malas nk berkasar .. lgpun jodoh tu kerja Allah kn )

Budak tu : Awk .. saya sygkan awk.. saya cinta kan awk.. 

Me : But i'm not ... please understand me .. (time ni msh dapat dikawal lagi annoying dihati)


Budak tu : Tp awk .. saya syg kan awk.. Saya nak awk jadi isteri sya..
( peerrgghhhh .. !! word die mmng bagi aku rase mcm nk tjatuh jantung aku )

Me : Ni dah kira kes parah ni... sy tak ske awk mcm mne sy nk trima awk.. ?? Awk tak de hak nak pakse sy ok... ni sume melibatkan perasaan.. 

Budak tu : Awk... slh ke sy cntakan awk ... tak pe... one day you will be mine... Brcinta lpas kawin pun tak salah kn? 
(  Mak aiii .... Mase ni hati aku dh melampau2 panas !! Lbh panas dari larva gunung berapi kot  )


Me : Eh dgr sini k... mmng tak slh nk cnta kan aku.. Aku tak de hak nk pksa kau tdk mncintai aku... Tp kn kau tak de hak nak pksa aku tuk trima kau... Kalau kau dtg meminang belum msk rmh lagi aku dah tolak... Kau ingt aku tak blh buat mcm tu?? Tlg la.. Skali aku dh tolak.. Tak de lg peluang ok !! cari la perempuan lain.. aku tak blh ..

( Ok kat sini mmng aku dh brkasar abis... )

Budak tu : Awk tak blh trima sy sbb awk bnci sy ke?? apa slh sy.. slh ke sy nk bahagia di smping org yg saya syg... knp awk kejam sngt ??


( Ya Allah ... msh tak fhm lg ... )

Me : Aku tak benci kau.. tp mslh ny hati aku tak blh trima kau... fhm tak?? Mcm mne kau cntakn aku.. syg kn aku... aku tak blh nk balas... aku mntk maaf sngt2... 

Budak tu : tak pe la awk.. mse ni awk tak blh trima sy.. mne tahu masa akn dtg... 



Arrgggghhhhhhhhhhhhh !!!!!!!! see !! tak fhm bahasa kn?? Payah gile kot nk bckp ngn org mcm tu... Aku bkn nk ckp aku ni lawa sampai ade budak nk sesngt kat aku.. Bkn itu ... Mslh ny budak ni tak fhm2 aku ckp tak ske mknny aku tak ske la tu... Aku sndiri tak fhm.. Annoying gila kot !! 
Hurm... malas nk ingt lg,.. sje nk bgtaw kau.. nk luahkan apa yg trbuku di hati ini... Bkn niat di hati nak berkasar .. tp kalau melibat kn hati aku mmng ambk peduli sngt2... sbb yg brcnta ny aku.. kang tak pasal2  aku kne tnggl.. tak ke naya !!  Maaf la .. aku mmng tak blh nk trima kau.. Hati aku tak trbuka untuk kau.. ok la blog.. nti updated lg .. Love you blog..  






No comments: