Saturday, 18 May 2013

Wedding abg ..




Hai blog .. hehe.. Nk bgtaw nih ... Abg aku dah kawen... hehe.. Bkn abg long.. tp Abg ngah...hehe .. Time kenduri dia.. Same day org mngundi PRU 13... hehe... asal org dtg je msti tnye.. "Korang dah mngundi ke? " hahahaha... Soalan yg wajib dtnya tu... hahaha... Lepas tu tgk kat jari dia org ada tanda biru.. So dah mengundi la tu.. Bagus2.. tunaikan tanggungjawab anda sebagai pengundi.. hehehe... Aku msh belum blh mngundi lagi.. belum ckup umr.. :P Ok2 nk tgk gmbr Kawen abg aku??  Tgk Bwh...




Itu lah abg ngah aku with his wife... Kalau kenduri kawen tak best la kalau tak ada saudara mara kan?? hehehe ... Walaupun kenduri tu dibuat kat rumah pengantin perempuan.. tak kan tak jmput family trdekat kn? hehe... Dia org ni wajib dtg..  nk taw sape?? tgk bwh...



Ni la puteri-puteri Umno.. hahaha... Gurau je... Ok la... nti aku update lg k... Annyong !! Love you blog !! :) Love 2pm !!






No comments: